A TECHNOFOOD Kft. legfejlettebb berendezései a steril élelmiszert előállító és csomagoló gépek. Kapartfalú hőcserélő berendezéseink sűrű és hőérzékeny anyagok melegítésére–hűtésére szolgálnak. Eredetileg paradicsom sűrítmény hőkezelésére lettek kifejlesztve, de ennek során nagy tapasztalatot szereztünk a sűrű, hőérzékeny anyagok kezelésében is. Kapartfalú hőcserélő berendezéseink alkalmasak a híg gyümölcslétől a sűrű túrókrém alapanyagokig mindenféle többé-kevésbé folyékony élelmiszeripari steril termék előállítására, vagy egyszerűen csak melegítésre-hűtésre. A hőcserélőkből komplett berendezéseket állítunk össze, saját belső mosó (CIP) rendszerrel. A folyamatirányítás általában számítógéppel vezérelt. Természetesen ezek a berendezések egyszerű melegítésre, vagy hűtésre is használhatók. Az aszeptikus zsáktöltő berendezés a steril élelmiszerek, vagy félkész termékek csomagolását végzi flexibilis zsákokba, melyek formatartó hordókban vannak. A sterilezéshez kizárólag gőzt használunk. Kérésre különféle aszeptikus zsáktöltőket is átalakíthatunk a leggyakoribb zsáktípusok használatához. Referenciáink: Aszeptikus hőkezelő berendezések: Olympos-Top Kft. Gyümölcslé és gyümölcsvelők Pacific Óceán Kft Gyümölcslé és gyümölcsvelők Debreceni Konzervgyár Gyümölcslé és gyümölcsvelők Aranyfácán Konzervgyár Aszeptikus feldolgozó vonal Kündig-Food Kft. Kecskemét Paradicsompüré előmelegítő berendezés ALMEX Kft. Aszeptikus hőkezelő berendezés Aszeptikus zsáktöltők: Aranyfácán Konzervgyár Nagykőrösi konzervgyár Pacific Óceán Kft Gombosi Pálinkafőző Kft Novofruct Konzervgyár Szlovákia Marillen Gyümölcsfeldolgozó Kft. Zsáktöltők átalakítása fejcserével |
|
design by: Dave |
vissza
2008- Technofood
Kft.- technofood.atw.hu
|